[ X ]
[ X ]
FRESH
Ana Cernicova ȘI-A AMINTIT DE COPILĂRIE: „Am fost tare supărată pe ...
Cătălina Carauș a publicat VIDEO DIN ARHIVĂ: „Mă uit la adolescentele ...
A SLĂBIT 5 kilograme! Fotografa Elena Andronache: „Recunosc că nu ...
VESTE BUNĂ! A fost anunțat CÂND centrele comerciale și sălile de sport ...

Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre bărbatul din viața ei:  „Ne-am întâlnit într-un avion…”

Andreea Marin s-a ferit la început să vorbească despre relația ei cu Adrian Brâncoveanu, însă la trei ani de când formează un cuplu „Zâna’ a vorbit deschis despre bărbatul din viața ei. Cei doi locuiesc împreună de 8 luni și lucrurile par să meargă de minune între ei, scrie libertateapentrufemei.ro

Vedeta TV a povestit pentru prima data cum s-au cunoscut cei doi. În primii doi ani şi ceva de relaţie au avut parte de o poveste de la distanţă, locuind pe continente diferite. Lucru care nu a reprezentat nicio secundă un impediment pentru ei.

Andreea Marin nu vrea să se căsătorească

„Am avut această şansă să ne întâlnim, absolut întâmplător, pentru că locuiam pe continente diferite. Erau atât de mici şansele să ne întâlnim, că mă şi mir că s-a întâmplat. Ne-am întâlnit într-un avion, dar la momentul acela atât, pentru că am trecut unul pe lângă altul. Şi ne-am dat seama peste un an că s-a întâmplat aşa. Cert este că noi am trăit doi ani şi ceva departe unul de celălalt, cu incursiuni din România către Africa, însă de la începutul anului acesta suntem împreună în România,el definitiv şi construim o viaţă frumoasă. (…) Nu mai aveam de gând să mă implic într-o relaţie,dar iată că viaţa merită trăită şi preţuită în fiecare zi şi în fiecare an. În cazul nostru nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, fiecare trecea printr-un moment greu, mie îmi murise tatăl, iar până la a ne îndrăgosti unul de celălalt a durat ceva. (…) Echilibrul înseamnă să te simţi bine în pielea ta şi cu tine însăţi, dar de atâtea ori, când găseşti un om cu care să poţi merge umăr lângă umăr, este mare lucru. O mamă nu este niciodată singură şi nu mi-e teamă de singurătate. (…) Mi s-a întâmplat să fiu cu cineva într-un cuplu, iar la un moment dat dorinţele noastre nu s-au mai potrivit. Pur şi simplu oamenii îşi doresc lucruri diferite, şi decât să se încurce, mai bine să o ia pe drumuri separate. (…) Eu nu cred în schimbare, eu cred într-o fundaţie corectă.’ a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Cool Summer Nights.

Vedeta a mai declarat recent că relaţia ei este una împlinită şi fericită şi că nu simte nevoia să meargă din nou la altar: ‘Ştii, eu am învăţat, din păcate, din experienţa mea, că poţi avea un act şi să fii nefericit cu actul acela şi, în acelaşi timp, poţi să nu-l ai şi să te simţi mai implicat ca oricând.


SEP 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...