[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Andreea Marin, despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: ”E sufletul meu pereche”. Care e secretul relației lor

De trei ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu discret, dar bien sudat. Dacă până de curând vedeta s-a ferit să vorbească despre bărbatul care îi stă alături, iată că a făcut-o recent, într-un interviu, unde l-a numit pe acesta „sufletul ei pereche”.

„E sufletul mereu pereche. Am trecut şi prin greu, am trăit mult timp la distanţă şi, până acum, le-am depăşit pe toate. Am traversat şi momente de fericire unice, de neuitat pentru o viaţă, în aceşti 3 ani de când suntem împreună”, a spus Andreea Marin pentru Ciao.

Adrian Brâncoveanu e departe de a fi primul bărbat din viața ei. Vedeta s spus și ce a învățat din fostele relații: „Am învăţat să mă respect şi să mă iubesc şi pe mine, nu să mă aşez în cuplu mereu pe ultimul loc. Atunci transmiţi mesajul că… merge şi aşa. Nu îmi doresc o relaţie de compromis”.

Întrebată fiind ce îi unește, pe ea și pe Adrian, care e numitorul lor comun, vedeta a replicat că „bunătatea profundă, necontrafăcută, ne leagă, moderația care ne guvernează viețile, credința și dragostea”.

Cât despre venirea pe lume a încă unui copil, Andreea Marin își dorește ca așa ceva să se întâmple: „Da, Dumnezeu să ne ajute”.

Pe fiica ei, Violeta, Andreea o descrie ca fiind „Creativă, inteligentă, cu ochii de cer senin, cu o inimă mare, sensibilă și puternică în același timp”.

Ce își dorește pentru ea? „Nu îmi doresc să fie perfectă, ci fericită, sănătoasă, echilibrată. E sufletul meu”, a mai spus Andreea Marin.

libertateapentrufemei.ro


IAN 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...