[ X ]
[ X ]
FRESH
Uite cum şi-a serbat Jennifer Lopez gemenii! Max și Emme au împlinit ...
Tany Vander, despre CUM I S-AU SCHIMBAT preferințele culinare în sarcină: ...
Dara, despre CARIERA PESTE PRUT: „Mi-a fost foarte frică să ajung ...
După O ZI DE TĂCERE… Dianna Rotaru a anunțat că S-A MĂRITAT! FOTO//

Andreea Marin face eforturi ca să meargă la tratamente. „Mici compromisuri din când în când, căci altfel a avea grijă și de mine rămâne o misiune imposibilă”

Andreea Marin este foarte preocupată de felul în care arată și se menține în formă. În ciuda programului foarte încărcat pe care îl are, vedeta a mărturisit că încearcă să-și facă timp și pentru ea, scrie libertatea.ro.

Andreea Marin a explicat că face mici compromisuri pentru a putea ajunge la saloanele de specialitate pentru a-și face tratamentele de îngrijire de care are nevoie.

E cam răcoare afară, așa că m-am învelit cu niște alge și o termocuvertă ?. Am înlocuit pauza de masă azi, după ce micul dejun a fost consistent, cu o jumătate de oră în care fac ceva pentru îngrijirea corpului meu, fac rost de timp făcând mici compromisuri din când în când, căci altfel a avea grijă și de mine rămâne o misiune imposibilă. Nu vreau să iau din timpul de muncă, e o perioadă plină și nu facem față decât… alergând. Nu vreau să ating nici timpul dedicat celor dragi, pe care nu vreau să îi neglijez. Așa că mă trezesc devreme, adorm mai târziu, dar fac loc și pentru o oră dedicată azi corpului meu, altădată tenului, sportului sau pur și simplu cititului sau unei întâlniri cu cineva drag. Trebuie!

Întorcăndu-mă la tratamentele pentru modelare corporală sau slăbire, după nevoia fiecăreia dintre noi, acesta înseamnă 30 de minute în care am parte de aplicare de alge micronizate pe corp, de asemenea argilă și gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea activilor din algele pudră în profunzimea pielii, având acțiune lipolitică.

Tratamentul se face la termocuvertă, ne încălzim și reducem țesutul adipos, eliminăm toxinele și apa în exces, activăm circulația sângelui și stimulăm lipoliza, cu rezultate în pierderea kilogramelor. Pielea arată mai bine, celulita se retrage, nu mai avem nevoie de saună. 2 în 1!”, le-a explicat Andreea Marin celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

marin2


IUL 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...