[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

Andreea Marin începe un nou proiect. „L-am visat de 10 ani”

Fosta zână a surprizelor a anunțat că începe un nou proiect. Este vorba despre un proiect cu totul nou, despre care Andreea Marin afirmă că îl aștepta de zece ani.

Andreea Marin a anunțat, în mediul online, că este pe cale să înceapă un nou proiect. Vedeta a dat câteva detalii în acest sens. „Bună dimineața! Ați început bine ziua? Eu… pe șantier! Tata, inginer constructor, m-a inspirat și în amintirea lui pornesc la drum într-un proiect inedit, l-am visat timp de 10 ani! Mă aduce în ipostaze noi, e deosebit față de tot ce am făcut până acum, îmi stimulează creativitatea, pun pasiune în a face posibilă o idee, e minunat! Voi clădi ceva durabil, voi învață multe lucruri și voi îmbina frumosul cu utilul. Nu, nu-mi construiesc o nouă casa de locuit”, este mesajul pe care Andreea marin l-a transmis fanilor săi de pe Facebook.

marin2-4

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public.

În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

libertatea.ro


FEB 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...