[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

Andreea Marin, prima apariţie TV, după ce a fost surprinsă cu noul iubit: „Avem voie să trăim o viaţă reală”

La doar câteva zile după ce paparazzii spynews.ro au surprins-o în compania noului iubit, Andreea Marin a apărut la TV, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars. Vedeta a vorbit pe larg despre viaţa ei, de acum, potrivit spynews.ro.

Andreea Marin susţine că orice om are dreptul să trăiască o viaţă reală. „Sunt lucruri frumoase pe care le fac cu echipa mea. Dincolo de nevoia nebună de a povesti, avem voie să trăim o viaţă reală. Avem nevoie de bine în viaţa noastră reală”, a spus Andreea Marin.

„Am o gripă nu atât de plăcută. Eu sunt energie pură. Nu e o viaţă lineară. Uneori cred că e bine să menţionăm. De dragul bârfei naţionale treci în umbră, în munca ta, în viaţa ta”, a mai povestit vedeta.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare TV a fost căsătorită din 1995 şi până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a recăsătorit, alesul fiind Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe o rețea de socializare. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Ozturk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat, pe Facebook, că divorțează de Tuncay Ozturk, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.


OCT 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...