[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Andreea Marin și-a convins iubitul să îi vopsească părul. Cei doi se află în izolare de mai bine de două săptămâni. „Aveți nevoie de mâinile lui”

Aflată în imposibilitatea de a mai merge la coafor, Andreea Marin s-a vopsit singură, ajutată și de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Chiar dacă se află în izolare la domiciliu, ca orice femeie care se respectă, Andreea Marin nu a renunțat la cochetărie, așadar s-a transformat în hairstylist, iar la final le-a explicat întreaga procedură și fanilor ei de pe contul de socializare.

Vedeta a recunoscut însă că a avut un ajutor de nădeje, pe iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.
Am făcut-o și pe asta: pentru prima dată, am vopsit părul acasă, și a ieșit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, așa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanța de bază, aveam emoții să nu fac o boacănă, dar iată ca a fost mai ușor decât mă așteptam!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Primul pas și cel mai important este să vă convingeți partenerul de viață să devină stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și în doi chiar a fost distractiv și inedit!”, a mai spus ea.

libertatea.ro


APR 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...