[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"
SE ÎMPACĂ viața profesională cu cea personală? Vera Năstăsiu: Nu prea. ...
Are 4 copii ȘI MAI VREA! Ilie Maxian: „Îmi mai doresc o fetiță”
A spus CÂTE MII DE EURO costă rochia ei de mireasă! Tany Vander: „E ...

Andreea Raicu, sexy din nou pe reţelele de socializare. S-a pozat în cadă!

La o lună după ce a pozat goală, Andreea Raicu face valuri din nou în spaţiul online. Ea s-a pozat din nou într-o ipostază intimă, spre încântarea internauţilor.

Fără inhibiţii! La cei 41 de ani, Andreei Raicu nu este teamă să-şi arate corpul, mai ales că o face într-o manieră artistică şi cu un scop nobil. Ea s-a lăsat fotografiată în propria-i cadă, fiind acoperită doar de spumă.

Ce a vrut să transmită cu această imagine postată în spaţiul public? Că femeile ar trebui să aibă încredere în ele, să-şi iubească silueta indiferent de formă şi să ai o viaţă liniştită. ”Am un sfat pentru tine pentru 2019: Începe să te iubeşti mai mult. Învaţă să te iubeşti întâi pe tine, în loc să iubeşti ideea de a fi iubită de alţii. Ştiu că unul dintre cele mai grele lucruri în viaţă această este truda de a te accepta, de a te îmbrăţişa şi de a te iubi cu tot ceea ce nu îţi place la tine, cu toate imperfecţiunile tale, dar este singurul mod în care poţi trăi o viaţă liniştită şi fericită, fără lupte şi drame interioare”, a scris Andreea Raicu pe Instragram.

andreea-raicu

okmagazine.ro


IAN 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...