[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Angelina Jolie a făcut FURORI în Paris. Fanii s-au înghesuit să-i facă fotografii!

De fiecare dată când apare în public, Angelina Jolie reușește să stârnească ropote de aplauze și să întoarcă privirile. Așa s-a întâmplat și la cea mai recentă apariție a divei, la Paris. Aflată în magazinul unui brand celebru, pentru o ședință foto de promovare a produselor, Angelina a fost așteptată în fața vitrinelor de fanii entuziasmați, scrie www.okmagazine.ro.

A fost întotdeauna un etalon de frumusețe pentru o mulțime de femei, iar la 42 de ani încă arată remarcabil. Îmbrăcată elegant, în haine nude și cu ochelari de soare la ochi, actrița a fost așteptată în fața magazinului Guerlain din Paris pentru câteva fotografii cu fanii.

Aspectul său senzațional i-a făcut pe admiratori să zâmbească, tocmai pentru că au avut ocazia să o întâlnească pe una dintre cele mai iconice femei de la Hollywood. Actrița americană a optat pentru un palton nude, o pereche de pantaloni într-o culoare neutră, pantofi stiletto aurii și o geantă într-o culoare puternică – roșu aprins. S-a ferit de blițurile fotografilor cu o pereche de ochelari de soare.

Această apariție vine la doar câteva zile de la întoarcerea Angelinei din Iordania unde le-a vorbit oamenilor dintr-o tabără de refugiați. Alături de ea au fost și doi dintre cei șase copii, fiica Shiloh de 11 ani și Zahara, 13 ani.


IAN 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...