[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

Angelina Jolie a pozat complet goală la 44 de ani.Cine a ajutat-o să treacă peste divorțul de Brad Pitt

Angelina Jolie (44 de ani)  a pozat goală pe coperta revistei Harpers Bazaar și a vorbit pentru prima data despre cicratricele „vizibile și invizile” pe care le are  și despre lucrurile care au făcut-o să sufere de-a lungul timpului și care au schimbat-o, scrie libertateapentrufemei.ro

Angelina Jolie a fost protagonista unui pictorial incendiary. Aceasta s-a lăsat pozată nud pentru prima data de când și-a anunțat divorțul de Brad Pitt. Mai mult, celebra actriță a făcut dezvăluiri impresionante despre rănile fizice și sufletești dobândite în ultimii ani. Pictorialul face parte din numărul din decembrie a revistei americane„Harpers Bazaar, iar Angie a recunoscut pentru prima data că divorțul de Brad Pitt a fost cea mai grea experiență din viața ei. În plus, a vorbit și despre  dubla masectomie suferită în mai 2013, extirparea ovarelor și paralizia facială, mărturisind că după multă vreme în sfârșit se simte din nou bine cu ea.

73200498_575456729873231_8279070772131198690_n

Angelina Jolie a vorbit despre divorțul  de Brad Pitt

„Corpul meu a suferit enorm în ultimul deceniu, în mod deosebit în ultimii patru ani,  şi am atâtea cicatrici vizibile, cât şi invizibile, de arătat. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene”, a mărturisit Angie.

Jolie a explicat că meritul pentru îmbunătățirea sănătății sale fizice și psihice se datorează foarte mult celor șase copii ai săi. Maddox (18 ani), Pax (16 ani) şi Zahara (14 ani) – şi trei biologici – Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani). Doar cu ajutorul lor a reușit să-și revină și să treacă peste divorț.

„Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine, a povestit Jolie.

Angelina apare în pictorial complet dezbrăcată fiind acoperită doar cu un voal, în timp ce sânii îi acoperă cu ajutorul brațelor, iar într-o altă imagine apare într-un body din plasă.

72466620_535401110341264_7687301879414737685_n


NOI 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...