[ X ]
FRESH
Delia, în cea mai sexy ipostază de până acum. Cum s-a pozat solista
„Opriți burtica – eu cobor” -  UN NOU PROIECT lansat de blogul pentru ...
MASTERCLASS de la Marina Mîndru: Cum să faci O FOTOGRAFIE la piscină ...
Jenna Dewan și Channing Tatum s-au reunit! Care e relația lor?

Angelina Jolie, declarații despre scenele de sex cu Brad Pitt

Brad Pitt şi Angelina Jolie au lansat de curând filmul „By the Sea”, prima lor producţie împreună din ultimii 10 ani, după „Mr. and Mrs. Smith”.

Scris şi regizat de Angelina, filmul a fost realizat după nunta lor din 2014 şi conţine scene de sex despre care actriţa a mărturist că au fost dificil de realizat.

„Este cel mai straniu lucru să fii în cadă cu un iPad în mână pentru a vedea secvenţa din exterior, în timp ce soţul tău este la uşă şi tu trebuie să-i dai indicaţii să intre în încăpere şi să faceţi dragoste. Şi asta în timp ce mai sunt şi alte persoane de faţă”.„Scenele de dragoste sunt ciudate mereu, dar cu atât mai mult când trebuie să faci o scenă de dragoste cu iubitul tău”, a continuat vedeta.

Actriţa a mărturisit că singura modalitate de a trece peste aceste momente este să vorbeşti despre ele şi să faci în aşa fel încât nimeni să nu se simtă incofortabil.

Angelina a mărturisit că Brad Pitt a ajutat-o enorm pe parcursul filmării acestor secvenţe, el ţinându-i, spre exemplu, prosopul pentru a se acoperi la ieşirea din baie.

Această peliculă a funcţionat ca un fel de terapie pentru Angelina care a trecut în 2013 printr-o dublă mastectomie. Ea speră să fi fost un exemplu pentru toate acele femei care nu se simt în largul lor cu felul în care arată.

 


NOI 13, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...