[ X ]
FRESH
A lansat NOUA COLECȚIE la San Diego! Designerul Irina Madan: „Un vis ...
BOMBĂ! Sasha Lopez A DIVORȚAT și are o NOUĂ IUBITĂ din Moldova? ASTA ...
„BARBIE de Moldova” s-a măritat! A fost o MIREASĂ NONCONFORMISTĂ! ...
Irina Rimes – AGĂȚATĂ de un tip: „Sunt măritată”! Află ce i-a răspuns ...

Angelina Jolie, din nou în război cu Brad Pitt. Ce a făcut actorul?

Nu s-au despărțit în termeni buni, așa că nu ne putem aștepta să ducă procesul de divorț la bun sfârșit fără scandal. Mai nou, actrița e furioasă pe fostul soț pentru neplata pensiei alimentare.

Și-au depus actele de divoț în 2016, însă nici până astăzi n-au reușit să finalizeze procesul. Ba mai mult, ar exista nereguli și-n modul în care Brad Pitt se îngrijește de copiii săi după despărțirea de Angelina. Actrița îl acuză că nu ar fi plătit pensia alimentară. ”Are datoria să le plătească pensia alimentară copiilor. Brad n-a mai plătit de un an și jumătate.”, se arată scris într-un document depus de avocatul actriței la Curtea Superioară de Justiție din Los Angeles.

Acum, chipurile, actrița are de gând săn facă și mai mult de atât. ”Jolie plănuiește să ceară prin intermediul instanței plata retroactivă a pensiei alimentară”, mai este precizat în respectiva cerere. Totuși, un amănunt nu a ieșit la iveală… cât anume trebuia să plătească Brad Pitt lunar pentru pensia alimentară a celor șase copii.

-angelina-jolie-768x514

okmagazine.ro


AUG 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...