[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Angelina Jolie, elegantă la cumpărături. Reușește să întoarcă privirile în orice moment

Una dintre ele mai celebre actrițe de la Hollywood, un etalon de frumusețe pentru o mulțime de femei din toată lumea, este o prezență impunătoare prin stilul vestimentar, notează www.okmagazine.ro.

Fie că apare în lumina reflectoarelor de pe la evenimentele cu ștaif, fie că este surprinsă la cumpătături sau în vacanțe alături de copiii ei, Angi este mereu elegantă, chiar dacă alege haine care să nu tragă atenția. Nici vorbă de extravaganță atunci când vine vorba de garderoba actriței care conține doar haine simpliste, în croiuri lejere și culori pale, ori nonculori. Angelinei nu îi place să epateze și tocmai simplitatea hainelor și atudinea cu care poartă orice piesă vestimentară o fac să pară și mai elegantă.

Cea mai recentă ieșire a actriței, la shopping în Los Angeles alături de fiicele Vivienne si Zahara, este exemplul concret că Jolie se îmbracă cu bun-gust și este extrem de elegantă nu doar pe covorul roșu, dar și în viața de zi cu zi.

După ce și-a îngrijorat fanii cu aparițiile sale de la evenimentele recente și nu din cauza stilului, ci din cauză că a slăbit considerabil, Angelina și-a luat revanșa cu noul look simplu, dar cool. Marți, actrița a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei sesiuni de cumpărături, alături de Vivienne și Zahara și, dacă fetele sale au purtat haine casual, părând foarte relaxate, mama lor a arătat glamour într-o pereche de cizme cu toc și un palton nude cu cordon în talie. Geanta de brand și ochelarii de soare nu au lipsit din acest outfit.

De când s-a despărțit de soțul ei, Brad Pitt, Angelina este foarte implicată în creșterea celor șase copii și este văzută des în compania lor, atât la evenimente, cât și cu alte ocazii, având o relație foarte strânsă. Angelina are șase copii  cu Brad Pitt, dintre care 3 sunt adoptați – Shiloh (11), gemenii  Vivienn eși Knox (9), Zahara (13), Pax (14) și Maddox (16).


MAR 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...