[ X ]
[ X ]
FRESH
Seeya a lansat PIESĂ NOUĂ, cu influenţe Reggaeton. Ascultă „Love in ...
Emily Istrate a lansat PRIMA PIESĂ, în colaborare cu producătorul ...
Valentina Nejel, despre DRAGOSTE: „Te iubesc” e drăguț. Deși noi femeile ...
Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt ...

Angelina Jolie, îndrăzneață după divorț! Vedeta, fără sutien pe stradă

Deși a trecut recent printr-un șoc emoțional, atunci când ea și fostul ei partener de viață, celebrul actor Brad Pitt, au decis să divorțeze, se pare că Angelina a dat uitării momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit și se concentrează în prezent către viitor.

Deși ea și Brad erau văzuți ca fiind „cuplul perfect de la Hollywood” și unii admiratori de-ai lor încă mai speră la o împăcare, cele două celebrități au ales cu un motiv să pornească pe căi se separate și se pare că nu își doresc să se abată de la această decizie.

Deși a trecut multă vreme de când nu s-a mai afișat pe stradă în ținute sexy, adoptând în ultima perioadă un look mai sobru, având în vedere circumstanțele în care se afla, iată că, încet, încet, vedeta arată chiar și prin vestimentația aleasă că este împăcată cu situația și reușește să meargă mai departe și fără cel care i-a fost soț timp de doi ani.

La cei 44 de ani ai săi, considerată de unii ca fiind în continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume, Angelina și-a păstrat trăsăturile care au făcut-o să fie atât de admirată de-a lungul timpului. Actrița a fost fotografiată pe stradă într-o ținută lejeră, dar sexy, prin care se puteau observa cu lejeritate sânii, având în vedere că vedeta a renunțat la sutien.

Maioul purtat de Angelina avea un decolteu larg, acoperit cu o parte de voal, însă obiectul vestimentar a fost sufient de subțire încât să nu îi poată ascunde acesteia sfârcurile, care au fost „punctul de atracție” al întregii apariții. Jolie și-a format o obișnuiță din renunțarea la sutien, părând că vedeta se simte mult mai în largul ei atunci când este „naturală”.

Un alt element care a atras atenția fotografilor a fost și zâmbetul acesteia, care pare din ce în ce mai senină, deși ea și fostul ei soț, Brad Pitt, au divorțat cu scandal și s-au „bătut” pe custodia copiilor lor, șase la număr.

click.ro


IUL 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...