[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Angelina Jolie se iubeşte cu bodyguardul?

A găsit în sfârşit un sprijin de nădejde! Angelina Jolie s-a cuplat în secret cu bodyguardul său, un bărbat misterios al cărui nume nu e dat publicităţii. Cei 6 copii îl consideră ca pe un tată pe bărbat.

Chiar dacă divorţul de Brad Pitt (54 de ani) nu s-a încheiat, Angelina Jolie (43 de ani) şi-a găsit un nou iubit, susţine revista “New Weekly”.  Actriţa este văzută tot timpul în compania chipeşului bodyguard, care a reuşit să-i câştige încrederea, scrie şi publicaţia “Life & Style”. “Angelina se simte extrem de izolată de restul lumii. Bodyguardul este una dintre foarte  puţinele persoane pe care se poate sprijini. Petrec atât de mult timp împreună. El a devenit persoana în care are cea mai mare încredere”, a dezvăluit o sursă apropiată vedetei.

15-vedete-foto2-50-90-hepta_3763050

“Bodyguardul se poartă extraordinar de frumos cu copiii Angelinei. Iar ei îl adoră”, adaugă aceasta. Maddox, de 17 ani, Pax, de 14 ani, Zahara, de 13 ani, Shiloh, de 12 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 10 ani, îl consideră ca pe un tată pe acest bărbat. Brad a înnebunit de gelozie când a aflat că Angelina şi copiii i-au găsit deja un înlocuitor.

E singurul ei sprijin

“Angelina ştie consecinţele mediatice ale faptului că e nedespărţită de bodyguard. Nu e proastă”, a spus o sursă apropiată divei. Deja, după ce a auzit de bodyguard, Brad a cerut să-i vadă mai des pe copii. Nu suportă ca alt bărbat să joace rolul de tată pentru ei. Angelina Jolie a dat divorţ de Brad Pitt în septembrie 2016 după 2 ani de căsnicie şi 11 ani de viaţă comună. Ruptura s-a produs în urma unei altercaţii pe care actorul a avut-o cu unul dintre copii, Maddox, în timp ce starul se afla sub influenţa alcoolului.

click.ro


SEP 5, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...