[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Antonia, PIESĂ NOUĂ CU O SUPER VEDETĂ din America! Uite ANUNŢUL BOMBĂ al cântăreţei

Antonia nu vrea să rămână codaşă, în comparaţie cu prietena ei Inna, care va lansa o piesă cu J Balvin, şi lucrează şi ea la o nouă piesă, dar alături de celebrul cântăreţ britanic Jay Sean.

„În curând”, a scris Antonia, lângă fotografia cu ea şi renumitul Jay Sean, pe care a postat-o pe Facebook. Cântăreaţa a precizat alături, în câteva cuvinte cheie, că urmează să scoasă o piesă şi un nou clip alături de acesta.

Vestea i-a isterizat pe fanii Antoniei, care s-au grăbit să o felicite şi să îşi exprime nerăbdarea de a vedea rezultatul final al unei colaborări atât de speciale.

Jay Sean (pe numele său adevărat Kamaljit Singh Jhooti, născut pe 26 martie 1981 în Londra), este un cântăreț britanico-asiatic de pop și R&B, stabilit la New York (SUA). Numele de scenă provine de la apelativul dat de familie în perioada copilăriei (Shaan) și de la inițiala numelui său de MC (MC Nicky J).

Cântăreţul este familiarizat cu ţara noastră, după a fost în urmă cu câţiva ani, într-un turneu în mai multe oraşe din România, când a făcut şi un duet cu Anda Adam. Jay Sean are o discografie impresionantă şi o mulţime de premii muzicale. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „Do You Remember” ft. Sean Paul, Lil Jon, „Down” ft. Lil Wayne, „Ride it”, I’m all yours feat. Pitbull.

Vezi videoclipul piesei „Ride it”, interpretată de Jay Sean:

 


APR 5, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...