[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Antonia, schimbare radicală de look! FOTO//

Antonia a făcut o schimbare radicală de look – artista s-a afișat cu o nouă coafură și cu o nouă culoare de păr: ea are acum codițe împletite stilul ”dreadlock”, blond platinate. Schimbarea a venit odată cu filmarea noului videoclip alături de Lino Golden, protejatul lui Alex Velea, pentru piesa ”Balenciaga”, scrie www.alistmagazine.ro.

De când s-a lansat pe piața muzicală, în urmă cu mai bine de 10 ani, Antonia a fost conservatoare în ceea ce privește hairstylingul – a avut același păr lung, șaten, fără multe ”artificii”.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

New video for @linogolden ! “BALENCIAGA” 💄 @emauta 💇🏽‍♀️ @cozmageorge

Публикация от •AntoniA• (@antonia)

Se pare că schimbarea a prins și la fanii Antoniei, care au i-au admirat noua culoare și coafură pe contul ei de Instagram și i-au transmis nenumărate complimente, ba chiar a fost comparată, la un moment dat, cu Christina Aguilera. Rămâne de văzut dacă Antonia își va păstra noul stil pentru mai multă vreme sau fost doar un look pentru un videoclip.

Răspunzător de schimbarea de look a Antoniei este George Cozma, stilistul care se mai ocupă de imaginea unor vedete precum Andreea Bălan sau Alina Eremia.

antonia


AUG 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...