[ X ]
FRESH
Beyonce a ținut o dietă restrictivă. A recunoscut că era tot timpul ...
Face SPORT încă din studenție! Dorian Furtună: „Sportul este cel mai ...
REVINE LA RADIO! Doina Danielean: „Iată PROIECTUL de care vă tot intrig ...
Un actor celebru, fostul soț al Monicăi Bellucci, a devenit din nou ...

Cum arată corpul Andreei Bălan la 13 zile de naștere. ”Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede”

Cântăreața Andreea Bălan le-a arătat fanilor săi cum se prezintă din punct de vedere fizic la 13 zile de la naștere.

Artista a postat, în mediul online, fotografii în care își arată trupul, așa cum este acesta acum, la 13 zile de când a vedeta a devenit mămică pentru a doua oară.

„13 zile de la naștere… + burtica cu o zi înainte de naștere ?(ultima burtică ?) Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede, s-a întamplat deoarece 4 zile la terapie intensivă și în salon, am „mâncat” numai perfuzii + că am purtat și centura. Acum iau multe vitamine (+ antibiotic și injecții cu Clexan) ca să mă recuperez și să am energie. ??”, a explicat ea.

Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella.

La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană. În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook.

Andreea Bălan s-a aflat la terapie intensivă. Andreea Bălan a fost vizitată la spital de familie, dar și de fosta ei colegă din trupa Andre, Andreeea Antonescu. Miercuri, 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. Vedeta a făcut și primele declarații despre situația prin care a trecut.

libertatea.ro


MAR 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...