[ X ]
[ X ]
FRESH
Seeya a lansat PIESĂ NOUĂ, cu influenţe Reggaeton. Ascultă „Love in ...
Emily Istrate a lansat PRIMA PIESĂ, în colaborare cu producătorul ...
Valentina Nejel, despre DRAGOSTE: „Te iubesc” e drăguț. Deși noi femeile ...
Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt ...

Are 20 de ani și a devenit CEA MAI FRUMOASĂ femeie din lume! FOTO//

O tânără în vârstă de 20 de ani a devenit cea mai frumoasă femeie din lume. Miss India, modelul Manuschi Chhillar, a câștigat titlul de Miss World 2017, devind a șasea femeie din această țară care câștigă această competiție. Ea a fost urmată în clasament de de Miss Mexic, Andrea Meza, și de Miss Anglia, Stephanie Hill, scrie www.libertatea.ro.

Manuschi Chhillar a dus din nou coroana de Miss World în India. Tânăra, care studiează la Colegiul Medical Bhagat Phool Singh Pentru Femei din oraşul Sonepat, s-a impus la fața celorlalte participante în cadrul competiției care a avut loc în China. În total, 118 femei au luat parte la această competiție.

Miss World 2017, Manuschi Chhillar, îşi doreşte să devină chirurg cardiac şi plănuieşte să deschidă spitale non-profit în zonele rurale.

Ea a primit coroana de la câștigătoare de anul trecut, Stephanie Del Valle din Puerto Rico. Manuschi Chhillar a devenit a șasea femeie din India care câștigă acest titlu. Ultima tânără din India care a câștigat mult râvnita coroană este Priyanka Chopra, în urmă cu 17 de ani. De atunci, ea a devenit o actriță cunoscută, ajungând chiar și în topul celor mai puternice femei.


NOI 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...