[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Așa arătau vedetele de peste Ocean dacă nu își operau fețele

Un lucru este cert: în cetatea filmului, divele ori au descoperit elixirul tinereţii veşnice, ori apelează la cele mai sofisticate proceduri cosmetice din lume. Mai mulţi chirurgi plastici britanici au analizat evoluţia fizionomiei celor mai titrate actriţe care şi-au ”îngheţat” chipurile pentru a mai prinde roluri de tinerele.

Chirurgul plastic britanic Julian De Silva împreună cu mai mulţi colegi au analizat fotografiile din 1999 ale unor vedete precum Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones, Jennifer Aniston şi au descoperit că toate sunt cu 20 de ani mai tinere.

Experţii au analizat la microscop zonele de pe chip care trădează vârsta: ochii, pleoapele, pomeţii, colţurile gurii, pielea de sub bărbie şi fruntea.

Astfel au descoperit în cazul lui J.Lo (50 de ani), de exemplu, care are o avere de 400 de milioane $, că în 2009 (n.r. când avea 40 de ani) avea faţa unei femei de 29. La 50 de ani, după ce a născut gemeni şi a trecut printr-un divorţ, chipul ei arăta de 30 de ani.

f324-foto5-85-90

La Nicole Kidman (52 de ani) a fost observată aceeaşi întinerire spectaculoasă. Frumoasa australiancă are un ten deschis, evită, pe cât posibi,l să o vadă soarele şi ar fi apelat în urmă cu opt ani la ”facelift”, întinderea pielii feţei.

f124-foto1-90-250

Nu a recunoscut însă niciodată că ar fi apelat la bisturiu, la fel ca Jennifer Aniston (50 de ani), care reuşeşte performanţa de a arăta aproape la fel de tânără ca în serialul ”Prietenii tăi”.

f424-foto7-85-90_0

Doctorul Julian De Silva a explicat că în cazul ei, intervenţiile plastice sunt relativ reduse şi că Aniston, care are o avere de 240 de milioane de dolari, beneficiază de un machiaj impecabil ori de câte ori iese în public.

Nici actriţa de origine britanică Catherine Zeta-Jones (49 de ani) nu îşi arată deloc vârsta. Chiar dacă în cazul ei vârsta reală a chipului este de 35 de ani, trebuie remarcat faptul că a reuşit performanţa de a-şi ”îngheţa” trăsăturile faciale din anul în care l-a cunoscut pe soţul ei, Michael Douglas.

f224-foto3-85-90

Specialiştii britanici au ţinut să puncteze un aspect trecut neobservat de public: toate cele patru dive au îmbătrânit doar trei ani la fiecare decadă adunată pe răbojul vârstei lor. Iar acest lucru nu poate fi pus doar pe seama bagajulşui genetic bun…

click.ro


AUG 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...