[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Aşa mamă, aşa fată! Fiica lui Beyonce arată exact ca mama sa în copilărie

INGLEWOOD, CA – AUGUST 24: Blue Ivy Carter, Jay Z and Beyonce onstage during the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California. (Photo by Mark Davis/Getty Images)

Beyonce se poate mândri cu gene puternice, fiica sa Blue Ivy călcându-i pe urme în această privinţă. Într-o poză postată de mama divei pe Instagram cu artista din copilărie se poate observa asemănarea izbitoare dintre Beyonce şi fiica sa, scrie click.ro.

Tina Knowles Lawson, mama cântăreţei a tras chiar ea concluzia înaintea tuturor în descrierea fotografiei pe care a împărtăşit-o pentru fani. Cu toate că foarte multe persoane au susţinut că micuţa Ivy seamănă mai mult cu Jay-z, de data aceasta admiratorii vedetei au umplut de comentarii fotografia lui Tina Knowles în care remarcă asemănarea dintre Beyonce şi fiica sa, unii crezând chiar că în imagine se află de fapt fiica.

“Omg, am crezut că e Blue în fotografie!”, “Sunt gemene!”, “Clar sunt leite!”, au reacţionat fanii.

Beyonce trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa, viaţa de familie fiind principalul motiv. Diva a adus pe lume în luna mai doi gemeni pe nume Sir şi Rumi, pentru care micuţa Blue va trebui să-şi asume responsabilitatea de soră mai mare. Mama vedetei a povestit că Blue e foarte încântată de noii frăţiori, cel mai mult fiind preocupată să-i ajute să se îmbrace şi să-i hrănească, potrivit US Magazine. „Blue este entuziasmată să ajute la îngrijirea lor, precum şi la alegerea ţinutelor acestora. Uneori îi şi hrăneşte. Se simte responsabilă pentru ei, mai ales că s-a şi rugat pentru venirea lor pe lume”, a declarat mama lui Beyonce.


OCT 9, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...