[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am ...
Urmează să devină MAMĂ? Aliona Moon: Părinții mei practic nu mai întreabă, ...
O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din ...
Lidia Isac, de Ziua Copilului, a dezvăluit NUMELE FIULUI EI și a publicat ...

Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport practică de şapte ani

Are aproape 50 de ani şi o siluetă de invidiat! Loredana Groza a dezvăluit cum se menţine în formă, are grijă la alimentaţie şi face mult sport!

A stârnit comentarii acide când a apărut fie la televizor, fie în mediul online în ţinute provocatoare, unele dintre ele minuscule care i-au pus imediat în valoare silueta. Avea şi dreptate să se mândrească cu corpul său tonifiat, mai ales că face eforturi pentru a arăta aşa.

Loredana Groza a adoptat în urmă cu ani de zile cu stil de viaţă sănătos. Are grijă nu doar la dietă, la sport, ci şi la programul zilnic de odihnă, la recreere. Privind alimentaţia sa, cântăreaţa a declarat că nu pofteşte la dulciuri, preferă fructele.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea.

Ea crede că mişcarea este extrem de importantă, tocmai de aceea s-a apucat de yoga în urmă cu şapte ani. Se simte foarte bine şi se menţine în formă.

“Sunt deja şapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a mai declarat cântăreaţa.

4F850C5B-6AAD-47E8-8B07-63964E93E67D 3A238666-EDDA-4C3A-B4AF-760F107FE915 ED9DF326-6766-44DD-8245-150D366EF7CB B75BA553-DC3B-45EF-BDE5-D64D5D1D4FEB

okmagazine.ro


APR 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...