[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

Atleta Elena Pagu devine cel mai activ vlogger internațional la 92 de ani

Atleta Elena Pagu devine cel mai activ vlogger internațional la 92 de ani. Cunoscută pentru performanțele sale sportive, pentru care a obținut 3 recorduri mondiale, dar și pentru faptul că nu se încadrează în niciun tipar al vârstei, Elena Pagu își demonstrează energia și vivacitatea încă o dată, explorând un teren nou, cel din online.

Cunoscuta atletă în vârstă de 92 de ani are de azi vlog, iar mesajul său este unul cât se poate de pozitiv. „Inima nu face riduri” este numele proiectului din online lansat de azi de Elena, vlog prin care aceasta vrea să arate tuturor că vârsta este doar un număr și dincolo de el se ascund multe comori. Susținătoare a unui stil de viață activ, promotoare a sportului la orice vârstă și a atitudinii optimiste, Elena Pagu are de gând să arate prin intermediul vlogului său cum să fim din nou tineri.

În primul episod al vlogului său, Elena Pagu l-a scos pe Matei Dima aka BRomania în parc, pentru a-i arăta cum decurge o sesiune obișnuită de antrenament a atletei. Dacă Matei a putut ține pasul cu campioana mondială, curioșii pot afla intrând pe vlogul Elenei Pagu .

Zilele acestea Elena Pagu se pregătește pentru participarea la Campionatele Europene de șosea pentru veterani, care au loc între 18 și 20 mai, la Alicante, în Spania. Concursul se va desfășura pe șosea și va avea două probe competitive: 10 km și semimaraton, dar și probe de ștafetă sau marș.

Elena Pagu a fost desemnată Femeia Anului 2017 pentru Excelență în Sport, premiu acordat de revista Avantaje, la cea de-a 20-a ediție, organizată miercuri seara, 28 martie în Capitală.

elenapagucreditlastudio-730x1024

www.libertatea.ro


MAI 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...