[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

Au eliberat 1,5 milioane de BALOANE cu HELIU. Şi apoi, ceva ÎNGROZITOR s-a întâmplat!

Una dintre cele mai mari acţiuni publicitare din lume s-a încheiat cu eşec răsunător şi chiar cu o tragedie, scrie huffingtonpost.com.

Un eveniment neobişnuit petrecut în 1986 s-a terminat cu o tragedie. Sărbătoarea baloanelor, care a avut loc în Cleveland, Ohion, presupunea eliberarea, deasupra oraşului, a 1,5 milioane de baloane umplute cu heliu, transmite Realitatea.net.

Baloanele ar fi trebuit să fie luate de vânt, totul spre încântarea publicului şi, mai ales, cu un scop nobil, baloanele fiind „cumpărate” de oameni, iar banii obţinuţi – donaţi.

Deşi imaginile rezultate au fost într-adevăr spectaculoase, evenimentul a avut urmări tragice. Baloanele au fost împinse înapoi spre oraş de o furtună, care a răsturnat şi barca unor pescari.

 Din nefericire, aceştia nu au putut fi salvaţi, deoarece elicopterele trimise în acest scop nu au putut vedea victimele din cauza norului uriaş de baloane.Chiar şi fără tragedia petrecută, eliberarea unui număr atît de mare de baloane a fost o idee proastă. Ecologiştii au arătat, ulterior, că baloanele eliberate în aer cad ulterior în mare, unde sfârşesc prin a ucide vieţuitoarele marine.

 


APR 27, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...