[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Elena Băsescu și iubitul ei cu 10 ani mai tânăr și-au „OFICIALIZAT” RELAȚIA!

În weekend-ul recent încheiat, Elena Băsescu şi Cătălin Tomata şi-au ”oficializat” relaţia la NUBA, un select club de noapte, unde au ieşit să se distreze. EBA a trecut, în mod clar, peste divorţ şi acum se bucură din plin de povestea de dragoste în care este implicată, scrie www.cancan.ro, site care a publicat imagini exclusive, informează SHOK.md.

În urmă cu mai bine de un an, Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior. A redevenit o femeie liberă, iar, în luna octombrie, ciao.ro dezvăluia, în exclusivitate, că EBA ar avea un nou iubit. Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală.Elena şi Cătălin au decis, în sfârşit, să-şi ”oficializeze” relaţia. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cei doi au fost prezenţi, împreună, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la NUBA, cel mai în vogă club din Capitală. Nu se mai ascund şi s-au afişat în văzul tuturor. În concluzie, mezina lui Băse’ şi l-a asumat pe noul iubit. Alături de care a petrecut o seară agreabilă. S-au simţit bine şi s-au bucurat din plin de muzica din local.

EBA şi noul iubit au fost remarcaţi, imediat, de cei prezenţi la NUBA, chiar dacă au încercat să fie foarte discreţi. Nu au fost, însă, deranjaţi de nimeni şi nimic nu le-a putut strica ieşirea în club. Într-un final, cei doi au părăsit localul şi s-au restras spre casele lor. Aşadar, Elena Băsescu şi Cătălin Tomata formează, oficial, un cuplu şi par mai fericiţi ca niciodată. Rămâne de văzut dacă relaţia lor îi va conduce până în faţa altarului.

Amintim că, în octombrie, Elena şi Cătălin au petrecut împreună aproximativ o oră şi jumătate într-una dintre casele pe care le deţine Traian Băsescu. Apoi, în jur de ora 5, au plecat în oraş. Au ieşit pe rând din imobil, după care s-au urcat în maşina condusă de ea. S-au plimbat aparent fără o destinaţie precisă, după care au oprit în zona Unirii, de unde Cătălin Tomata şi-a cumpărat o pizza. Apoi, EBA s-a îndreptat spre cartierul Drumul Taberei şi şi-a lăsat iubitul acasă, în jur de 6 dimineaţa.De menționat că, Elena Băsescu are 37 de ani, iar Cătălina Tomata are 25 de ani.

SHOK.md

DEC 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...