[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Bat clopotele de nuntă pentru Gina Pistol și Smiley. Cei doi se pregătesc să meargă la altar. Cine i-a dat de gol

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi. Cei doi vor să-și trăiască fericirea departe de ochii curioșilor, fapt pentru care evită să se afișeze împreună în public. Cu toate acestea, cei doi au planuri mari de viitor, vor să facă nunta și își doresc să devină părinți.

Cel care i-a dat de gol a fost chiar Andrei Ștefănescu, colegul Ginei Pistol de la Asia Express, cel care a dezvăluit și că Liviu Vârciu s-a împăcat cu mama fetița lui, Andra.

Ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea şi este un moment foarte important în viaţa ei, simt că îşi doreşte să facă un copil. Noi aveam acces la telefoane. Îţi dai seama după cum priveşte telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care, nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea. Când îi scrii în permanenţă, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, îşi doreşte să facă copil, a venit şi vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, o femeie matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între ei, dar eu cred că nunta bate la uşă… Copilul nu poţi să ţi-l plănuieşti, e mai greu cu el…nunta e aşa, a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

libertateapentrufemei.ro


MAI 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...