[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri din relația cu Alex Bodi. „Suntem într-un stadiu în care trecem direct la fapte”

Bianca Drăgușanu pare că și-a găsit fericirea alături de Alex Bodi. Chiar dacă relația lor nu a fost întotdeauna pe roze, cei doi nu pot sta departe unul de celălalt.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția la Viva Party 2019 la brațul actualului ei iubit, Alex Bodi. Vedeta a făcut declarații despre relația lor pentru viva.ro. Bianca Drăgușanu a mărturisit că relația lor a fost pusă la încercare de multe ori.

Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii… Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia și-au reînnodat relația. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut.

libertatea.ro


MAI 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...