[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton s-a simțit „izolată” și „ruptă de lume”
Modelul Ana Pîrlog a semnat UN CONTRACT ÎN COLUMBIA: „Nu am fost niciodată ...
Nu e doar vlogger, ci MODEREAZĂ ȘI NUNȚI! Valeriu Rașcu: „Se câștigă ...
Deja a treia oară - la starea civilă, NU POT DEPUNE CERERE! Cristina ...

Bianca Drăgușanu, imagine adorabilă cu fiica ei: „Un singur șef am și…”

În timp ce toată presa vorbește despre faptul că Bianca Drăgușanu s-ar fi despărțit de soțul ei, Alex Bodi, vedeta a refuzat să facă vreo declarație și a preferat să se bucure de timpul ei liber alături de fetița ei, scrie libertateapentrufemei.ro

Drept dovadă stă cea mai recentă postată de controversata blondă. Ea a publicat o fotografie în care apare alături de fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia, la cumpărături. „Un singur Șef am și eu și normal că nu stă la pozat. Titirez Sofia în acțiune’, a scris Bianca la imaginea adorabilă cu fiica ei.

EA9064C4-E094-4370-B05C-3FDD14C11709

În ultimile zile s-a tot scris că Bianca s-ar fi despărțit de Alex Bodi, la nicio lună de când s-au căsătorit. Afaceristul a negat însă informația, precizând că formează încă un cuplu solid.

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid’, a spus Alex Bodi la Star Matinal.

Bianca Drăgușanu s-a măritat cu Alex Bodi , în mare secret, pe 1 august. Ei au mărturisit că nici măcar părinții lor nu au știut că au decis să facă marele pas. Ei au mers la starea civilă, la doar două zile, după ce afaceristul a cerut-o pe celebra blondă în căsătorie.


AUG 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...