[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

Bianca Drăgușanu își face un nou implant, după despărțirea de Alex Bodi. „Sunt ceva ieșit din comun”

Bianca Drăgușanu continuă seria schimbărilor, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni și-a mărit posteriorul. La câteva zile după depărțirea de Alex Bodi, vedeta a decis să își facă un nou implant. A povestit totul pe Instagram.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever. Sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a transmis Bianca Drăgușanu la un InstaStory.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț la începutul lunii martie, cu puțin timp înainte să fie decretată stare de urgență în România, din cauza coronavirusului. Cu toate astea, cei doi au decis să își mai dea o șansă, astfel că au stat izolați împreună, în speranța că relația lor va funcționa de data asta. În cele din urmă, aceștia s-au despărțit, iar acum pare că totul este definitiv.

libertatea.ro


MAI 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...