[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"
SE ÎMPACĂ viața profesională cu cea personală? Vera Năstăsiu: Nu prea. ...
Are 4 copii ȘI MAI VREA! Ilie Maxian: „Îmi mai doresc o fetiță”
A spus CÂTE MII DE EURO costă rochia ei de mireasă! Tany Vander: „E ...

Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi după despărțirea de Alex Bodi. „Probabil că el va încerca să nege că a fost violent”

O imagine cu Bianca Drăgușanu, cu vânătăi pe braț, a creat isterie în mediul virtual. Vedeta a postat o poză pe contul de socializare, iar fanii au întrebat-o imediat ce s-a întâmplat.

Potrivit apropiaților, se pare că fostul iubit al acesteia ar fi fost violent, acesta fiind principalul motiv al despărțirii dintre cei doi. În urmă cu doar câteva zile, Bianca  a publicat o imagine cu ea într-o rochie sexy, dar internauții  au remarcat imediat că are o vânătaie pe braţ. Şi nu ar fi singura. Şi la ziua ei ar fi apărut cu  echimoze pe sâni.

„Cine a urmărit conturile de socializare îşi putea da seama uşor că ei nu au mai avut aceleaşi activităţi. Ea a fost mai mult la Bucureşti, iar el la Mediaş, unde a avut treabă. De data aceasta separarea pare să fie definitivă. Au terminat-o de tot. El a şi plecat la Paris cu altcineva, aşa ca să fie treaba-treabă. Bianca a fost înşelată de mai multe ori. Ea nu poate trece peste principiile ei, aşa că nu are cum să ierte ce s-a petrecut. S-a întâmplat fix ce se vede pe corpul ei. Probabil că el va încerca să nege că a fost violent”, au povestit prietenele blondei, potrivit Click.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu și se pare că de data asta, despărțirea este definitivă. Însă, la mijloc nu a fost gelozia, așa cum s-a speculat, iar Alex a vorbit despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

bianca-dragusanu

libertatea.ro


MAR 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...