[ X ]
FRESH
Kate Middleton, cadou emoționant pentru Prințul William
Moldovenii – CEI MAI BUNI! Au câștigat PREMIUL I la Campionatul European ...
1 AN de Miriam! Interpreta Romanița Toma: „ Copilul nostru bun, îți ...
Ultimele fotografii cu Prinţesa Diana în viaţă! Cronologia unor 24 ...

Bianca Drăgușanu s-a pozat goală în duș și a pus poza pe Internet

Bianca Dragusanu la plaja

De când e o femeie liberă, Bianca Drăgușanu a renunțat de tot la inhibiții. Își lucrează corpul din greu la sală și are ambiția de a ține diete, așa că nu are nicio reținere în a-l arăta. Acum, Bianca Drăgușanu a pozat goală la duș!

Dar așa cum a făcut-o în cea mai recentă imagine pe care a publicat-o pe Instagram nu s-a mai arătat de multă vreme. Poate doar în Playboy, acolo unde a încins imaginația bărbaților în urmă cu aproape 10 ani. „Doar una”- a fost descrierea care a însoțit imaginea din duș, o Bianca Drăgușanu goală pușcă, într-o postură provocatoare, care i-a adus mii de like-uri în doar câteva minute.

Poza mai poate însemna și un mesaj pe care Bianca a ținut să i-l transmită lui Tristan Tate, fostul său iubit. După o vară fierbinte în care Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au distrat, cei doi au decis să-și spună adio. De data aceasta de tot, dacă ar fi să ne luăm după cele declarate de fosta prezentatoare de la Kanal D, care a recunoscut că nu mai are nicio treabă cu bogătașul englez.

bianca_dragusanu_goala

click.ro


SEP 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...