[ X ]
[ X ]
FRESH
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...
A avut JOBURI DIFERITE – decorator, moderator, DJ și make-up artist! ...
MULTE PLANURI ȘI PIESE! Lenuța Gheorghiță: „Mi-am dorit o vacanţă, ...
Andrea Bocelli, diagnosticat cu coronavirus. Şi familia artistului ...

Bianca Drăgușanu s-a pozat goală în duș și a pus poza pe Internet

Bianca Dragusanu la plaja

De când e o femeie liberă, Bianca Drăgușanu a renunțat de tot la inhibiții. Își lucrează corpul din greu la sală și are ambiția de a ține diete, așa că nu are nicio reținere în a-l arăta. Acum, Bianca Drăgușanu a pozat goală la duș!

Dar așa cum a făcut-o în cea mai recentă imagine pe care a publicat-o pe Instagram nu s-a mai arătat de multă vreme. Poate doar în Playboy, acolo unde a încins imaginația bărbaților în urmă cu aproape 10 ani. “Doar una”- a fost descrierea care a însoțit imaginea din duș, o Bianca Drăgușanu goală pușcă, într-o postură provocatoare, care i-a adus mii de like-uri în doar câteva minute.

Poza mai poate însemna și un mesaj pe care Bianca a ținut să i-l transmită lui Tristan Tate, fostul său iubit. După o vară fierbinte în care Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au distrat, cei doi au decis să-și spună adio. De data aceasta de tot, dacă ar fi să ne luăm după cele declarate de fosta prezentatoare de la Kanal D, care a recunoscut că nu mai are nicio treabă cu bogătașul englez.

bianca_dragusanu_goala

click.ro


SEP 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...