[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Bianca Drăguşanu şi-a lansat noua colecţie de ROCHII DE MIREASĂ! Cât te COSTĂ să-ţi faci ţinuta la ea

În paralel cu munca în televiziune, Bianca Drăguşanu are grijă şi de afacerea ei cu haine. Recent, prezentatoarea „Te vreau lângă mine” (Kanal d) şi-a lansat noua colecţie de rochii de mireasă, care însumează 20 de modele cu accente orientale şi trene spectaculoase. Blonda a fost chiar ea protagonista unei şedinţe foto în care a prezentat o parte dintre creaţiile atelierului pe care îl deţine pentru ziua cea mare, notează click.ro.

Bianca Drăguşanu (35 de ani) a lansat colecția nouă de rochii de miresă pentru 2018, proiect pe care vedeta l-a început de la finele anului trecut când a desenat modelele noi. La şedinţa foto la care blonda şi-a prezentat rochiile a fost nevoie de o armată de oameni, care să o pregătească pe gazda emisiunii „Te vreau lângă mine” să fie strălucitoare.

Ca şi anul trecut, Bianca s-a lăsat pe mâna make-up artistului Elena Ciftci. Ea  a optat pentru un machiaj în nuanţe pământii care să-i accentueze privirea şi un ruj într-o culoare naturală a buzelor.

Printre rochiile spectaculoase cu tendinţe orientale, cu dantelă, broderii şi trenă, vedeta aduce în 2018 şi un aer vintage în colecţia ei. Pentru miresele mai îndrăzneţe, în colecţie se regăsesc şi rochii sirenă.

Prețurile pentru rochiile de mireasă pornesc de la 500 de euro și ajung la 1000-1200 de euro în funcţie de materialul din care sunt făcute.

Aceasta este a doua colecţie de rochii de mireasă semnată de Bianca Drăguşanu.


FEB 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...