[ X ]
[ X ]
FRESH
S-a pornit ÎN CLUB O DATĂ-N CÂȚIVA ANI! Interpretă: „A ajuns acea ...
Un deputat S-A APUCAT DE VLOGGING: „Trăim zile în care puțini oameni ...
Lilu a spus CÂT COSTĂ POSTĂRILE pe contul ei de Instagram: Când am ...
Lorena Eni S-A FILMAT într-o producție bollywoodiană: „Totul din viaţă. ...

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. „De data asta definitiv”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. De data aceasta pare că nu mai este cale de împăcare între cei doi. Anunțul separării a fost făcut de Alex Bodi pe o rețea de socializare.

Acesta a afirmat că despărțirea este definitivă. „În urma unor discuții și din cauza unor ”evenimente”, am ales de comun acord sa punem capăt relației, dar de data asta definitiv!”, a scris Alex Bodi  în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut numeroase relații. Printre cei cu care s-a iubit se numără designerul Cătălin Botezatu și fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit Prințul.

Vedeta a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia și-au reînnodat relația. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. Despre Bianca Drăgușanu s-a zvonit că ar avea o relație cu croatul Josip Heit, nimeni altul decât șeful lui Alex Bodi. Apoi, Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele fostului iubit, Alex Bodi.

libertatea.ro


IUL 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...