[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Care este adevărul despre sarcina vedetei

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat și drept dovadă vedeta a publicat o fotografie în care apare alături de soțul său. Blonda a decis să-i mai acorde o șansă acestuia, în speranța că va înceta cu violențele. În plus, Bianca și Alex își doresc să aibă un copil împreună.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi deciseseră să divorțeze la doar trei luni de când au devenit soț și soție. La momentul respectiv, cauzele au fost explicate succint de către omul de afaceri, care a spus că este vorba de incompatibilitate între ei și de faptul că fiecare își dorește altceva de la viitor. Între timp, cei doi au fost surprinși în timpul unor episoade violente și adevărul a ieșit la suprafață.

Bianca a luat decizia de a divorța, însă între timp s-a răzgândit, iar presa a vehiculat zvonul că aceasta ar fi însărcinată: ”Nu, nu este însărcinată. Nu că nu și-ar dori, dar momentan nu este însărcinată. Ea și-ar dori doi băieți, nu neapărat Alex Bodi, dar își dorește să devină mamă, din nou, iar el își dorește să fie părinte, din nou. Iar împăcarea cu Alex Bodi era evident că se va petrece, îl iubește prea mult. El i-a promis că nu o va mai atinge după ce au discutat de copii. Bianca i-a explicat că nu și-ar putea permite să rămână însărcinată și să pățească ceva dacă se petrece vreun episod… El s-a înmuiat imediat, i-a dat dreptate și, zic eu, vor uita de divorț”, au mărturisit surse din apropierea cuplului pentru Wowbiz.ro.

Bianca-Dragusanu-si-alex-bodi-a

unica.ro


DEC 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...