[ X ]
[ X ]
FRESH
Program DAT PESTE CAP la Teatrul Național „Eugene Ionesco”! Ce i s-a ...
Câți bani cere Antonia pentru a apărea la evenimente
Adrian Ursu A FILMAT CLIP în SUA: „Foarte multe detalii nu vă pot ...
Mark Stam și AMI au lansat piesă ÎMPREUNĂ: „Este piesa noastră de ...

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pregătesc de nuntă. „Petrecerea se va ține la un palat select de lângă București”

Bianca Drăgușanu și soțul ei, Alex Bodi, se pregătesc de nuntă. Evenimentul ar urma să aibă loc la sfârșitul acestei luni.

În luna august, Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru a doua oară. A făcut cununia civilă, iar acum se pregătește de nunta cu Alex Bodi. Potrivit wowbiz.ro, nunta celor doi ar urma să aibă loc în data de 22 septembrie, iar petrecerea va fi una fastuoasă.

Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București. Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au dezvăluit persoane din lumea mondenă pentru sursa mai sus-menționată.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în data de 1 august 2019, pentru a doua oară, cu alesul inimii ei, Alex Bodi. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultând o fetiță, Sofia Natalia.

bianca-dragusanu2

libertatea.ro


SEP 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...