[ X ]
[ X ]
FRESH
Uite cum şi-a serbat Jennifer Lopez gemenii! Max și Emme au împlinit ...
Tany Vander, despre CUM I S-AU SCHIMBAT preferințele culinare în sarcină: ...
Dara, despre CARIERA PESTE PRUT: „Mi-a fost foarte frică să ajung ...
După O ZI DE TĂCERE… Dianna Rotaru a anunțat că S-A MĂRITAT! FOTO//

Bomba sexy Adriana Lima şi-a pierdut virginitatea abia la 27 de ani! Ce alte staruri au aşteptat pentru prima lor noapte de pasiune?

Adriana Lima – 27

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi unul dintre cel mai bine plătite modele de pe pământ, a apărut pe coperta tuturor revistelor glossy şi a devenit un un simbol al senzualităţii prezent adesea în fanteziile bărbaţilor. Revista People a inclus-o în clasamentul 100 Cei mai frumoşi oameni din lume, iar Maxim a desemnat-o Cea mai sexy femeie în 2007. Cu toate astea şi în ciuda atenţiei pe care trebuie să i-o fi dat bărbaţii încă din adolescenţă, Adriana nu s-a grăbit să-i cedeze niciunuia dintre ei. De ce?

Lima nu crede în sexul făcut înainte de nuntă. Ştiu, ce păcat, nu? “Bărbaţii trebuie să-mi respecte alegerea. Dacă nu respectă alegerea mea, atunci nu mă doresc”, a declarat ea în 2006. În 2009, s-a măritat cu jucătorul NBA Marko Jaric şi cei doi au doi copii împreună. Deci putem presupune că nu mai e virgină… J Din păcate, mariajul lor n-a rezistat decât până în 2014.

Swarovski Sparkles In The 2013 Victoria's Secret Fashion Show

Enrique Iglesias – 25

Dacă credeaţi că numai femeile se păstreză pentru acea persoană perfectă care să le iniţieze în ale amorului fizic, există pe planeta asta şi bărbaţi care au asemenea preferinţe. Unul dintre ei este chiar latin lover-ul Enrique Iglesias! Cu siguranţă că s-ar fi găsit, în toată adolescenţa lui, destule voluntare care să-şi fi dorit să-l înveţe pe atrăgătorul tânăr câteva mişcări de senzaţie la orizontală, dar el probabil că le-a trimis la plimbare.

Creatorul hitului Rhythm Divine a povestit, la un moment dat, că mulţi prieteni de-ai lui din copilărie şi-au pierdut virginitatea cu prostituate, dar că el şi-a dorit să aştepte să întâlnească pe cineva special pentru aşa ceva. “Am vrut să aştept fata potrivită. Şi am aşteptat până la 25 de ani.”

Univision's 13th Edition Of Premios Juventud Youth Awards - Backstage

Lisa Kudrow – 32

Phoebe Buffet din serialul Friends a aşteptat şi ea până a ajuns la altar pentru a face sex pentru prima dată. Doar că ei i-a trebuit mai mult timp până să se mărite. A făcut pasul cel mare abia la 32 de ani. “Nu ştiu dacă m-aţi caracteriza ca fiind rigidă, dar eu am înţeles foarte bine ce înseamnă să îţi fie frică de sex, de propria ta sexualitate. Eu mi-am dorit să mă păstrez pentru bărbatul pe care îl consideram eu demn de mine, în mintea mea.”

Actriţa s-a căsătorit cu Michael Stern în 1995 şi cei doi au un fiu împreună.

2018 Creative Arts Emmy Awards - Day 2 - Arrivals

okmagazine.ro


IUN 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...