[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Brad Pitt a dezvăluit cu câte femei s-a întâlnit, după divorțul de Angelina Jolie

Deși fanii celor doi actori încă speră ca întregul divorț să fie doar o perioadă mai nefericită din viața acestora, fiind urmat în cele din urmă de o împăcare, realitatea este că Angelina Jolie și Brand Pitt, cândva partenerii „perfecți” de la Hollywood, sunt departe de a redeveni un cuplu. După divorțul lor au tot existat speculații cu privire la viața amoroasă a lui Brad, pe care acesta le-a comentat într-un final, scrie click.ro

După ce au anunțat în mod oficial separarea, au existat speculații cu privire la alte doamne și domnișoare care ar fi apărut brusc în viața râvnitului actor, iar acum acesta a vorbit despre femeile cu care a ieșit după despărțirea de Jolie, într-un final, pentru a clarifica subiectul.

Nefericit, se pare, cu privire la zvonurile care au tot circulat în presă în legătură cu viața sa amoroasă, Brad Pitt (55) a decis să pună capăt șirului nesfârșit de speculații. Încă de când s-a separat de fosta lui soție, Angelia Jolie, în 2016, orice fată cu care actorul apărea la braț era atent investigată și clasată ca fiind o potențială parteneră pentru acesta.

Deși nu obișnuiește să vorbească adesea despre viața sa personală, acesta a făcut o excepție pentru cei de la New York Times Magazine, de data aceasta. Ultima femeie despre care se spunea că ar putea fi următoarea cucerire a lui Pitt a fost Alia Shawkat, însă actorul a explicat ferm că între ei nu există nimic mai mult decât o prietenie, informează Mirror.co.uk.

gettyimages-607571696-594x594

De asemenea, Brad a negat orice legătură cu vreo femeie despre care s-a speculat în presă în ultimii trei ani că i-ar fi furat inima. „Nu fac orice ca să evit acest subiect. Pur și simplu nu caut să vorbesc despre el. Nu știu cu câte femei s-a spus că m-am întâlnit în ultimii doi, trei ani, însă nu este nimic adevărat. Doar am apărut cu ele, asta nu înseamnă nimic..”, a explicat starul.

De asemenea, acesta a fost văzut și în compania fostei soții, Jennifer Aniston, după divorțul de Angelina, femeia pentru care actorul a părăsit-o la vremea respectivă pe Jen. Fanii nostalgici ai cuplului au speculat atunci că actorii se vor împăca, cu siguranță, însă se pare că lui Brad i s-a urât de căsnicii sau relații de orice fel, cel puțin pentru moment.

gettyimages-488812231-594x594

Alături de Angelina, Brad are trei copii adoptați; Maddox, 18, Pax, 16, și Zahara, 14, împreună cu cei trei copii biologici, Shiloh, 13, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 11 ani. Cuplul s-a despărțit în 2016, iar de atunci s-au tot certat și târât unul pe altul în tribunale pentru custodia copiilor.


DEC 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...