[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Brad Pitt face pasul următor în relația cu Neri Oxman

Zilele trecute aflam că celebrul actor și-a refăcut viața amoroasă în brațele lui Neri Oxman, arhitectă și profesoară la prestigiosul institut american MIT. Acum, se zvonește că relația celor doi e la un stadiu mult mai avansat decât au lăsat să se înțeleagă și că e foarte posibil ca-n curând să-și recunoască relația în public.

Umblă vorba pe la Hollywood că relația dintre Brad Pitt (54) și frumoasa arhitectă n-ar fi doar la stadiul de flirt. Chipurile, cei doi sunt împreună de nouă luni, iar relația este pe un făgaș cât se poate de serios. Dovada e faptul că Brad are deja cheia de la casa lui Neri (42), din Cambridge, Massachusetts, acolo unde actorul este un ”oaspete” obișnuit.

”Brad a fost văzut intrând în clădirea de apartamente, unde are Neri casa, de mai multe ori noaptea și plecând la primele ore ale dimineții, după ce ea se duce spre orele pe care le susține”, spune o sursă pentru UsWeekly.

Ba mai mult, respectiva sursă a oferit și câteva detalii prețioase din cuplul Brad-Neri. ”Neri nu gătește. Ei au comandat mâncare până acum, iar Brad gătește destul de des. Brad și Neri au călătorit în afara țării deja – chiar și-n Cape Town, unde ea a susținut o prezentare. Sunt un cuplu obișnuit.”, mai adaugă respectiva sursă.

MILAN, ITALY - APRIL 03:  Neri Oxman attends Lexus Yet during Milan Design Week 2017 on April 3, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Jacopo Raule/Getty Images for Lexus)

MILAN, ITALY – APRIL 03: Neri Oxman attends Lexus Yet during Milan Design Week 2017 on April 3, 2017 in Milan, Italy. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images for Lexus)

Foto: arhivă


APR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...