[ X ]
FRESH
Victoria Beckham rupe tăcerea și le răspunde celor care au criticat-o ...
Disprețuia ASTA în copilărie! Nicoleta Sergentu: „Mă simțeam atât ...
Smally a lansat O NOUĂ PIESĂ: „De data asta e “SO HIGH” bun de ascultat ...
Ce gravidă fit! Kate Hudson arată perfect în al doilea trimestru de ...

Brad Pitt - într-o NOUĂ relație! Ar fi vorba de o cunoscută actriță - RIVALA Angelinei Jolie! FOTO//

Brad Pitt ar fi implicat într-o nouă relație. Nu cu oricine, ci chiar cu o actriță considerată marea rivală a fostei sale soții, Angelina Jolie. Astfel, actorul în vârstă de 53 de ani s-ar iubi cu frumoasa Charlize Theron, notează www.libertatea.ro.

În luna iulie, Charlize Theron a afirmat că a avut parte de o întâlnire foarte romantică. Nu a dezvăluit numele bărbatului misterior, însă a spus că s-a plimbat alături de el kilometri întregi, sub lumina lunii. „Am avut o întâlnire incredibilă. Acest tip chiar m-a impresionat. Ne-am plimbat pe jos kilometri întregi în mijlocul nopții. A fost lună plină”, a declarat Charlize Theron.

Acum, a ieșit la iveală că acest bărbat misterios ar fi nimeni altul decât Brad Pitt.

 

Actorul s-a despărțit de Angelina Jolie, în urmă cu aproape un an. Ea a fost cea care a decis să pună capăt relației care a durat 12 ani, din cauza problemelor pe care actorul le avea cu băutura. El ar fi devenit chiar agresiv față de copii.

De atunci, Brad Pitt a fost cuplat cu mai multe vedete precum Kate Hudson, Elle Macpherson sau Sienna Miller. Ba mai mult, s-a scris chiar că el și Angelina s-ar gândi să renunțe la divorț. Cele mai noi speculații legate de viața amoroasă a actorului sunt legate de o idilă cu Charlize Theron, cea care este considerată marea rivală a Angelinei Jolie.

Recent, Angelina Jolie a vorbit despre perioada prin care a trecut după ce a decis să intenteze divorț. „Încă ținem unul la celălalt, ne pasă de familia noastră”, a declarat actrița, într-un interviu acordat Vanity Fair, mărturisind că a fost „cea mai dificilă perioadă”.

În luna mai, Brad Pitt a vorbit despre schimbările din viața sa, spunând că a participat la ședințe de consiliere psihologică.


AUG 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...