[ X ]
[ X ]
FRESH
Leighton Meester este însărcinată pentru a doua oară! Apariţia neaşteptată ...
De când stă acasă, S-A LĂSAT CUCERITĂ de serialele turcești! Bloggeriță: ...
Iată ce TREBUIE SĂ ȘTIȚI când cumpărați un DEZINFECTANT, pentru a ...
NOU – VIDEOCLIP FIERBINTE! Cristian Porcari: „Piesa a fost inspirată ...

Brad Pitt şi Angelina Jolie îşi trimiteau bileţele «explicite» când el era încă însurat cu Jennifer Aniston

Brad Pitt şi Angelina Jolie îşi trimiteau bileţele explicite pe platourile filmului „Mr and Mrs Jones”, în timpul căruia s-au cunoscut şi îndrăgostit. Asta în timp ce el era încă însurat cu Jennifer Aniston. Dezvăluirile au fost făcute de bodyguardul Angelinei de pe atunci.

Mark Behar, care i-a asigurat paza Angelinei Jolie ani buni, a povestit că, deşi actorii au negat că au avut vreo legătură până ce Brad a divorţat de Jannifer, cei doi îşi trimiteau bileţele secrete în timp ce filmau pelicula, notează mirror.co.uk. El a fost cel care a şi spus, mai demult, că i-a surprins când se sărutau. „Angelina şi Brad erau mereu împreună şi se comportau ca doi adolescenţi îndrăgostiţi. I-am văzut săruntându-se de mai multe ori”, a povestit el, în 2016.

Behar nu e singurul bodyguard care a făcut dezvăluiri picante despre Angelina şi Brad. Mark Billingham, care a fost în stafful cuplului timp de 18 luni, a declarat că el a fost cel care i-a crescut copii lui Brad. „Aveau încredere în mine cu cei mici. Stăteam cu ei şi îi duceam pe copii peste tot. I-am crescut practic”, a spus el în urmă cu câţiva ani.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005

Angeline Jolie şi Brat Pitt s-au despărţit după 12 ani de relaţie, iar actriţa a fost incredibil de afectată. Ea a rescunoscut că ultimii ani „nu au fost cei mai uşori”. Vedete de 44 de ani a declarat că cei şase copii au fost motivul pentru care a reuşit să se pună pe picioare. „Oricine e părinte ştie că ai o putere lăutrică şi că trebuie să supravieţuieşte pentru a fi acolo pentru ei”, a spus Angelina.

click.ro


OCT 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...