[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Are 3 copii și i se spune că E MAMA PERFECTĂ! Ina Kishlaru: „Sunt ...
BISERICA VS. BUSINESS-UL! Doina Onu este indignată: Nimeni nu te pune ...
LA MUNCĂ - CA ACASĂ! Doina Danielean: Pot spune că nu muncesc…
3 CONCLUZII pentru o viață productivă! Danieli Shvets: Noi când spunem ...

Bradley Cooper şi Irina Shayk sunt la un pas de despărţire! Apropierea de Lady Gaga pare să-i fi fost fatală actorului

Despre Bradley Cooper şi Irina Shayk se spune, de aproximativ un an, că sunt aproape de despărţire, principala cauză a acestor zvonuri fiind relaţia foarte apropiată pe care actorul o are cu Lady Gaga.

În toamna anului trecut, pe marile ecrane din întreaga lume rula filmul „A star is born“, iar cinefilii au afirmat la unison că între cei doi actori principali, Lady Gaga şi Bradley Cooper, este o chimie specială. La acea vreme, toată lumea afirma că Bradley şi Gaga s-ar fi îndrăgostit unul de altul şi că mai este doar un pas până când vor forma un cuplu! Doar că ambii erau implicaţi în alte relaţii.

Însă, în iarna acestui an, Lady Gaga a anunţat că s-a despărţit de logodnicul ei, iar gurile rele au adus din nou în atenţia presei relaţia pe care artista şi-ar dori să o aibă cu Bradley Cooper. Până în prezent, atât Lady Gaga, cât şi Bradley Cooper au negat public că ar avea sentimente unul pentru altul, dar apropiaţii actorului vin cu noi detalii la început de vară.

Pentru fiica lor tot încearcă să meargă înainte. Lucrurile nu merg deloc bine. Niciunul dintre ei nu este fericit. Relaţia lor atârnă de un fir de aţă. Nu se puteau despărţi în timpul perioadei de promovarea a filmului  ‘A Star Is Born’, dar cine ştie ce urmează acum?“, a spus, pentru Page Six, un apropiat de-al cuplului Cooper-Shayk.

Bradley Cooper and Irina Shayk out and about, Brentwood,  California, USA - 25 May 2019

okmagazine.ro


IUN 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...