[ X ]
FRESH
Melania Trump, chip de porţelan la un eveniment de la Casa Albă. Cum ...
Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei – într-o ȚINUTĂ ALL WHITE. Uite pe ...
REACȚIA Anastasiei Iacub după scandalul de la „DOM-2”: „De ce femeile ...
I-a aruncat VALIZA și a acuzat-o că e damă de companie! Anastasia ...

Brigitte Macron (64), SUPER SEXY la Palatul Elysee. În ce ținute festive și-a întâmpinat oaspeții!FOTO//

O fi ea una dintre cele mai în vârstă Prime Doamne, dar atunci când vine vorba de vestimentație, nu se dă în lături de la a purta rochii scurte, haine în culori puternice și creații cu croiuri îndrăznețe, scrie www.okmagazine.ro.

Brigitte Macron și soțul său, președintele francez Emmanuel Macron, au fost gazde la Palatul Elysee pentru Henric, Mare Duce de Luxemburg și soția sa, Maria Teresa, Mare Ducesă de Luxemburg. După ce a impresonat cu ținutele purtat în timpul vizitei oficiale de patru zile din India, Prima Doamnă a Franței a arătat fashion și extrem de sexy în postura de gazdă, la Paris.

Brigitte Macron a adus eleganța unei regalități pe covorul roșu, alături de ea fiind soțul său, Emmanuel. A arătat stilat într-o rochie midi în culoare albastru regal. Și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță, iar rochia a avut un detaliu inedit, o bandă din piele neagră în talie.

Un mod îndrăzneț pentru Brigitte de a ieși în evidență, mai ales că se întâlnea cu niște oameni cu sânge albastru. La cei 64 de ani ai săi, soția președintelui francez a arătat cool și cu această alegere vestimentară a reușit să surprindă publicul și să-și pună în valoare calitățile fizice, picioarele lungi și talia de viespe. Este cu 3 ani mai în vârstă decât invitata sa, Maria Teresa (61), dar a fost cu singuranță cu mult mai atrăgătoare, ținuta reprezentând un avantaj pentru ea.

Louis Vuitton a fost alegerea perfectă pentru acest eveniment, fiind unul dintre designerii favoriți ai primei femei din stat. Iar dacă la întâlnirea din timpul zilei a fost sexy, seara a fost de o eleganță rară. A schimbat rochia midi cu una lungă, de data aceasta albă. A purtat o rochie încântătoare din mătase cu un detaliu auriu în jurul decolteului, de altfel detaliul care a dat mai mult rafinament. Ținuta a fost completată cu succes de o pereche de pantofi stiletto, nude, încălțăminte cu detalii metalice aplicate pe vârf.


MAR 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...