[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Brigitte Macron, prima apariție în public de la izbucnirea pandemiei. Cum arată prima doamnă a Franței

Brigitte Macron și-a făcut prima apariție în public după ridicarea carantinei în Franța. Având în vedere că se afla în categoria persoanelor cu risc,pentru că are peste 65 de ani, prima doamnă a Franței a respectat cu strictețe regulile de izolare, scrie libertateapentrufemei.ro

Mai mult, ea nu a ieșit din casă imediat cum s-a ridicat carantina, ci a așteptat să treacă o săptămână înainte să-și facă prima apariție în public.

Soția președintelui Emmanuel Macron  a  vizitat marți după-amiaza spălătoria spitalului Montfermeil din Seine-Saint-Denis.  Prima doamnă a atras toate privirile cu eleganța ei. Ea a optat pentru o ținută all black, formată dintr-un sacou elegant și o pereche de pantaloni skinny, ce-i scoate în evidența silueta. Se pare că Brigitte a slăbit și mai mult în izolare.

Mai mult, prima doamnă a fost un exemplu pentru toți francezii. Aceasta a respectat distanța de ceilalți oameni și a purtat pe tot parcursul vizitei masca de protecție.

Spitalul a relocat spălătoria într-un spațiu mai mare, în luna aprilie, iar soția lui Macron a ajutat la finanțarea proiectului prin fundația pe care o conduce. Ea a venit să vadă rezultatul și  să felicite echipa.


MAI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...