[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Brigitte Macron, prima apariție în public de la izbucnirea pandemiei. Cum arată prima doamnă a Franței

Brigitte Macron și-a făcut prima apariție în public după ridicarea carantinei în Franța. Având în vedere că se afla în categoria persoanelor cu risc,pentru că are peste 65 de ani, prima doamnă a Franței a respectat cu strictețe regulile de izolare, scrie libertateapentrufemei.ro

Mai mult, ea nu a ieșit din casă imediat cum s-a ridicat carantina, ci a așteptat să treacă o săptămână înainte să-și facă prima apariție în public.

Soția președintelui Emmanuel Macron  a  vizitat marți după-amiaza spălătoria spitalului Montfermeil din Seine-Saint-Denis.  Prima doamnă a atras toate privirile cu eleganța ei. Ea a optat pentru o ținută all black, formată dintr-un sacou elegant și o pereche de pantaloni skinny, ce-i scoate în evidența silueta. Se pare că Brigitte a slăbit și mai mult în izolare.

Mai mult, prima doamnă a fost un exemplu pentru toți francezii. Aceasta a respectat distanța de ceilalți oameni și a purtat pe tot parcursul vizitei masca de protecție.

Spitalul a relocat spălătoria într-un spațiu mai mare, în luna aprilie, iar soția lui Macron a ajutat la finanțarea proiectului prin fundația pe care o conduce. Ea a venit să vadă rezultatul și  să felicite echipa.


MAI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...