[ X ]
[ X ]
FRESH
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu fiica lui, Violeta. „Nu ...
Natalia Barbu l-a arătat PE FIUL LOR, într-o sesiune FOTO de familie: ...
Deși spunea că nu o va face, Dara ȘI-A ARĂTAT IUBITUL: „Frumos băiat, ...
Ascultă NOUA PIESĂ a Diannei Rotaru! E foarte ritmată, în stil LATINO!

Dovada că Irina Shayk e geloasă pe Lady Gaga. Prietenia dintre cele două e regizată!

Vâlva legată de o presupusă idilă între co-starurile ”A star is born” n-a lăsat-o fără reacţie pe Irina Shayk. Modelul nu se simte confortabil în acest presupus triunghi amoros, iar faptele o dau de gol!

Deşi la Oscaruri a pozat într-o femeie sigură pe ea şi pe bărbatul de acasă, apărând prietenă chiar şi cu Lady Gaga, adevărul este că Irina Shayk este foarte afectată de zvonurile care îl înconjoară pe partenerul ei de viaţă.

Potrivit The Sun, Irina Shayk i-a dat „unfollow„  lui Lady Gaga pe Instagram cu doar câteva ore înainte să defileze pe covorul roşu al premiilor Oscar. Această faptă este extrem de contradictorie cu imaginea pe care a încercat s-o promoveze: îmbrăţişarea cu Lady Gaga, conversaţiile plăcute în timpul ceremoniei, etc.

Un apropiat de-al Irinei face lumină în acest caz, precizând că Irinei nu îi este uşor să audă, constant, că tatăl fetiţei ei ar fi avut o aventură cu Lady Gaga şi că ar fi ceva între ei mai mult decât o prietenie. ”Poveştile despre Irina că ar fi sătulă de Gaga au o parte de adevăr: nu e că nu o place pe Gaga ori că e geloasă, dar e sătulă să tot audă de prietenia ”strânsă” cu Bradley”. Ăsta să fie motivul pentru care i-a dat unfollow ori e ceva mai mult şi nu e pregătită să admită public?

okmagazine.ro


FEB 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...