[ X ]
FRESH
Susține multe concerte peste hotare, iar BANII ÎI ADUNĂ PENTRU... ...
Mama Irinei Rimes a hrănit CU PLĂCINTE antrenorii de la „Vocea României”! ...
Și-a pus ACID ÎN BUZE! Fotomodel: „Aveam asimetrie”
Se pregăteşte să-şi ia copiii înapoi! Brad Pitt şi-a făcut propriul ...

Ca o zeiţă! Kate Middleton a purtat o rochie care i-a făcut picioarele să pară interminabile

Ieri seară, Kate Middleton (36) l-a însoţit pe Prinţul William la Tusk Conservation Awards, eveniment organizat la Banqueting House, din Londra. Acolo, Ducesa de Cambridge a strălucit într-o rochie lungă, de-un albastru divin.

Şi-a făcut apariţia într-o rochie reciclată, Jenny Peckham, pe care a purtat-o prima oară în 2012, înainte să rămână însărcinată cu Prinţul George. Totuşi, rochia, lungă şi cu un croi îndrăzneţ, i-a venit ca turnată şi ieri, la şase ani distanţă de la prima purtare.

Ba mai mult, rochia lungă până în pământ a făcut-o pe Kate să pară şi mai înaltă decât este, alungindu-i silueta considerabil. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu sandalele ”Vamp” Jimmy Choo, în valoare de 450 de lire sterline, pe care le-a purtat şi când a debutat în această rochie.

Singurul element diferit al apariţiei ei a fost alegerea în materie de coafură. Dacă în 2012, la gala de la Royal Albert Hall a purtat părul într-un coc stilizat, aseară l-a purtat în bucle lejere, care i-au oferit un look boem, dar nu mai puţin elegant.

okmagazine.ro


NOI 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...