[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 24 februarie 2020. Bucurie în familie şi o propunere de nerefuzat
BOMBĂ! Dianna Rotaru S-A MĂRITAT! Uite-o mireasă!
CĂLĂTORESC NON-STOP! Costi Plămădeală și Luminița Nimerenko au dezvăluit ...
Dansatoarea Cristina Scarlevschi respectă O DIETĂ SPECIALĂ: „A trebuit ...

Când se întoarce Adela Popescu la Pro TV

După o absență de nouă luni, în care a fost în concediu postnatal, Adela Popescu (32 de ani) se întoarce la ”Vorbește Lumea”, pe 26 august, fiind așteptată cu brațele deschise de colegul și prietenul ei, Gabriel Coveșeanu (44 de ani), scrie click.ro.
Adela va prelua astfel ștafeta de la solista Lora (37 de ani), care ți-a ținut locul în tot acest timp. Pentru această revenire, Adela Popescu (32 de ani) a ales să se vopsească din nou blondă, look pe care l-a avut și la debut, în telenovelele postului Acasă TV. Iar zilele trecute, ea a postat un mesaj de suflet pe conturile sociale, în care menționa că își va încărca bateriile în Sușani, comună în Județul Vâlcea, unde a stat până la vârsta de 18 ani: „Din nou la drum. Mergem spre Sușani. Îmi era tare dor”. Adela și Radu Valcan (42 de ani), soțul ei, au doi băieței, Alexandru (3 ani) și Andrei (8 luni).lora

Luna trecută, emisiunea a împlinit 4 ani

Pe 15 iulie, Adela Popescu a mers în vizită în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, pentru a fi alături de colegii ei, Lora și Cove, la o ediție aniversară. Emisiunea a împlinit 4 ani. „În acest an, am fost în postura de telespectator fidel și am fost bucuroasă să descopar câte lucruri interesante aflu de pe canapea, cât de amuzant, luminos și pozitiv e totul”, a declarat atunci Adela.


AUG 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...