[ X ]
FRESH
INCREDIBIL care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ...
Carolina Gorun a lansat VIDEOCLIPUL FILMAT ÎN ITALIA, pentru piesa ...
Abia după un an a povestit CUM A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! Bloggerița ...
N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

Când va fi botezat Prințul Louis? Palatul Regal a anunțat detaliile!

Palatul Kensington a anunțat când Ducii de Cambridge își vor boteza cel de-al treilea născut. Astfel, potrivit comunicatului oficial, Prințul Louis va fi botezat pe 9 iulie, respectându-se tradiția ca bebelușul să nu aibă mai mult de trei luni la creștinare, scrie okmagazine.ro

Fericitul eveniment va avea loc la Capela Regală de la palatul St. James, acolo unde și fratele lui mai mare, Prințul George, a fost botezat. ”Ducele și Ducesa de Cambridge sunt fericiți să vă anunțe că botezul Prințului Louis va avea loc luni, 9 iulie, la Capela Regală a Palatului St. James, Londra. Prințul Louis va fi creștinat de Arhiepiscopul de Canterbury și reverendul Justin Welby”, se arată scris în comunicatul oficial.

Se așteaptă ca părinții lui Kate, Carole și James Middleton, frații acesteia, Pippa și James Middleton, dar și-ntreaga familie regală să participe la acest eveniment. Momentan, nu se știu nașii de botez ai micuțului.

Prințul Louis este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după fratele și sora sa, George și Charlotte. Micuțul a venit pe lume pe 23 aprilie, Londra, și de la ieșirea din spital  n-a fost văzut în public.

prince-louis-and-princess-charlotte-a


IUN 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

Alte știri la rubrica

Trebuie să vedeți