[ X ]
FRESH
Un acrobat de la Cirque du Soleil a murit după ce a căzut de la câțiva ...
A lansat un CÂNTEC POPULAR de dragoste! Stela Botez: „E pentru toți ...
Șeful statului, prin intermediul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, ...
O EROINĂ din «Totul despre sex» candidează la funcţia de Guvernator ...

Cântăreața Sia a publicat o poză cu ea GOALĂ, după ce a aflat că paparazzi încearcă să vândă imagini în care apare nud!

Cântăreața Sia a avut un răspuns de-a dreptul incredibil, după ce a aflat că paparazzi încearcă să vândă imagini cu ea nud. „Păstrați-vă banii”, a scris vedeta australiană sub o fotografie în care apare goală, scrie libertatea.ro.

Cântăreața Sia este faimoasă pentru numeroasele hit-uri pe care le-a lansat, dar și pentru discreția sa. Ea își acoperă fața atunci când apare pe scenă, astfel că de multe ori ea nici nu este recunoscută de fani. Cu toate acestea, paparazzi au reușit să o fotografieze complet goală. De altfel, vedeta a aflat că o agenție foto încearcă să scoată la vânzare poze cu ea în care apare nud. Sia le-a dat însă planul peste cap, după cum relatează The Guardian.

„Se pare că cineva încearcă să le vândă fanilor mei fotografii nud cu mine. Păstraţi-vă banii, uitaţi-o aici pe gratis. În fiecare zi este Crăciunul (referire la noul album, „Everyday is Christmas“, pe care îl va lansa în curând – n.red.)”, este mesajul care însoţeşte imaginea cu pricina.

Cântăreața Sia urmează să lanseze un nou album în curând. Anul trecut, acesta a cântat și în România, reușind să impresioneze publicul.


NOI 8, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...