[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Cântăreaţa Sia, diagnosticată cu o boală neurologică rară. Care sunt simptomele maladiei

Sia, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai controversate artiste din industria muzicală din cauza modalităţii în care decide să îşi regizeze videolcipurile pieselor. Cu ajutorul unei adolescente foarte taelntate la dans, o perucă care are rolul e a-i acoperi faţa şi nişte versuri care pot atinge şi cea mai insensibilă inimă, Sia a făcut furori de-a lungul timpului şi se bucură de aprecierea a zeci de mii de fani din întreaga lume. Din păcate, artista le-a oferit recent o veste proastă acestora, dar le-a transmis şi un mesaj de încurajare.

Sia este una dintre artistele controversate ale industriei muzicale. Australianca se bucură de un succes răsunător şi îşi păstrează viziunea originală pe care o are asupra lumii. Ea colaborează cu o adolescentă care reuşeşte să sublinieze,prin dans, mesajul pe care artista îl aşterne pe note. Colaborarea cu Sia i-a schimbat radical viaţa lui Maddie, căci aşa o cheamă pe mica dansatoare care apare aproape în fiecare videoclip al Siei, şi a făcut-o faimoasă în întreaga lume.

Sia Looks Excited As She Jets Out Of LAX Headed To Perform At Dubai World Cup

Maddie a apărut în patru videoclipuri ale cântăreţei: „Chandelier“, „Elastic Heart“, „Big Girls Cry“ şi „Cheap Thrills“, devenind imaginea artistei „fără chip“. „Nu mă mai simt o persoană normală pentru că sunt recunoscută, chiar şi când încerc doar să mă distrez sau merg să-mi cumpăr îngheţată cu prietenii mei. Oamenii parcă o iau razna şi este copleşitor“, declara dansatoarea pentru revista The Telegraph, în urmă cu câţiva ani.

11w_0

Din nefericire, Sia le-a oferit o veste mai puţin bună fanilor săi. Într-un mesaj publicat pe Twitter ea a dezvăluit că suferă de o boală neurologică. „Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează, dar nu eşti singur”, a fost mesajul scris de Sia.

Ce este sindromul Ehlers-Danlos?

Sindromul Ehlers-Danlos (SED) este un grup eterogen de boli genetice rare, care afectează 2.500–5.000 de indivizi. Este cauzat de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacţionează cu colagenul, cum ar fi mutaţii în genele COL5A sau COL3A. Ca urmare, apar modificări în ţesutul conjunctiv; fragilitatea pielii şi instabilitatea articulară sunt rezultatul cantităţii reduse ori calităţii defectuoase a colagenului.

Caracteristicile clinice ale SED au fost descrise pentru prima dată de Hipocrate (400 î.Hr.). Sindromul este numit după medicii Edvard Ehlers (Danemarca) şi Henri-Alexandre Danlos (Franţa), care au descris afecţiunea la începutul secolului 20.

click.ro


OCT 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...