[ X ]
[ X ]
FRESH
Adelina Pestrițu face mari sacrificii pentru siluetă. Are listă cu ...
Marina Cârnaț – MAMĂ A 7 COPII, a dezvăluit TRUCURILE SALE în organizarea ...
Traian Stoianov – ÎN ROL CENTRAL într-un serial produs în țara noastră: ...
Kate Middleton, tribut pentru Prințesa Diana

Caroline Sunshine, o fostă vedetă Disney, se alătură echipei lui Trump la Casa Albă!FOTO//

Caroline Sunshine, o fostă vedetă Disney, atunci când era adolescentă, se alătură Biroului de presă al Casei Albe, scrie CNN.

Cunoscută pentru rolurile sale din filmele Disney, în special pentru cel din “Shake It Up”, un film realizat de Disney Channel despre dansatori adolescenți, Sunshine s-a îndreptat spre o carieră politică în ultima perioadă și a făcut un internship la Casa Albă.

“Caroline Sunshine a făcut practică la Casa Albă, iar în colegiu a fost implicată în American Enterprise Institute. Înainte de internshipul de la Casa Albă a lucrat alături de Kevin McCarthy și la sediul Partidului Republican din California”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Lindsay Walters.

Ea are peste 500.000 de urmăritori pe Twitter și 235.000 de fani pe Instagram.

Sunshine nu este singura stea Disney Channel care se implică în politică. Miley Cyrus, care și-a câstigat faima în serialul “Hannah Montana”, a participat sâmbăta la Washington la marșul March for Our Lives și este cunoscută pentru faptul că a fost o susținătoare activă a lui Hillary Clinton în campania electorală din 2016.

 


MAR 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...