[ X ]
FRESH
Parlamentul CONFIRMĂ VESTEA: „Alina Zotea a devenit mămică”
Kim Kardashian, goală complet în braţele altui bărbat decât Kanye ...
DELOC ÎNTÂMPLĂTOR! Uite ce ȚINUTĂ a purtat Irina Vlah în ziua când ...
Constantin Moscovici - decorat de Președintele R.Belarus cu O ÎNALTĂ ...

Caștigătorul concursului Eurovision 2017, Salvador Sobral, a suferit UN TRANSPLANT DE INIMĂ!

Salvador Sobral, portughezul care a câștigat concursul Eurovision de anul acesta, a suferit un transplant de inimă, vineri, la spitalul Santa Cruz din Lisabona.

Despre artistul în vârstă de doar 27 de ani se zvonea încă din timpul participării la Eurovision că are probleme de sănătate grave și că inima sa este atât de fragilă, încât oricând ar putea ceda. Abia în luna septembrie, odată cu anunțul de retragere temporar din lumea muzicală, Salvador Sobral a recunoscut că, din punct de vedere medical, trece printr-o perioadă foarte dificilă. Acesta a fost internat în așteptarea unei inimi compatibile cu a sa, iar înainte de intervenția chirurgicală, conform El Pais, câștigătorul Eurovision l-a rugat pe medicul chirurg să-i pună muzică clasică în timpul operației.

Artistul a trecut cu bine peste operație, acum are o inimă nouă, iar medicii au spus că evoluția sa a fost una foarte bună, însă va rămâne internat o perioadă mai lungă de timp pentru a putea fi ținut sub observație până la recuperarea totală.

www.unica.ro

 


DEC 12, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...